Kontor og skærme med ADK software

Kundeservice

Hos os er succeskriteriet, at vores kunder kommer tilbage. Igen og igen. Så ved vi, at vi har udført vores arbejde godt og været tydelige i vores dialog. Uanset om vi udfører adgangs-, sikrings-, alarm- eller dørautomatik opgaver er nøgleordene fleksibilitet og tryghed for dig som kunde, hvor du ved, at dit projekt bliver færdigt til tiden – til prisen med åben kommunikation igennem hele projektet.

Derfor er der altid én kontaktperson på dit projekt. Da vi samtidig har en meget flad organisation, har vi både overblikket og størrelsen til at mande op, hvis det behøves på et projekt for at nå deadline.

Vores vigtigste ressource er med andre ord vores erfarne og dedikerede medarbejdere og deres evne til at yde god kundeservice. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en leveret vare eller ydelse, til fakturering eller noget helt fjerde. Eller hvis du bare gerne vil have et overslag på, hvad en specifik løsning koster, så er du velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail.

Vi glæder os til at høre fra dig.