Om os

Sikring & Adgang

med indsigt og indlevelse

Vi er rådgivere og sikringseksperter inden for mekanisk og elektronisk sikring. I vores øjne er sikring og adgangsbranchen en af de mest spændende og dynamiske brancher lige nu. Der har aldrig været så mange muligheder for at vælge effektive og brugervenlige sikrings-, overvågnings-, adgangs-, og alarmløsninger som nu. De bidrager til at gøre livet lettere på arbejdspladsen, skabe større tryghed på offentlige institutioner og i private hjem.

Når vi leverer og servicerer adgangs- og sikringsløsninger er det med afsæt i de samme værdier som resten af Weibel Installation. Vi har fokus på det gode håndværk og specifik viden om de forskellige muligheder, der gør os til en stærk sparringspartner, der sikrer dig den helt rigtige løsning nu og i fremtiden. Vi arbejder dagligt for at minimere energispild og ser det som en af vores opgaver at bidrage til at mindske CO2-udledning med vores løsninger og drift.

Som en del af vores gode service har vi beholdt låsesmed døgnvagten, som der stadig er brug for i en travl og hektisk hverdag i Danmark.