Videoovervågning

– med knivskarpe optagelser

Videoovervågning er blevet det nye sort inden for overvågning og dokumentation af begivenheder. Det er et produkt som ”live” skaber tryghed og overblik over, hvem der færdes omkring virksomheden, institutionen, private hjem eller sommerhuset.

Kameraovervågning er også nyttigt og gør politiarbejdet lettere ved indbrud. I dag har de fleste videoovervågningsanlæg plads til at gemme optagelser flere måneder tilbage. Samtidig har de fleste systemer også en app, så det er muligt at følge med live på en smartphone, computer eller iPad uanset, hvor du er i verden.

Knivskarp kvalitet
Hos Weibel har vi valgt at føre de bedste løsninger fra de førende producenter. Udviklingen går hurtigt, men vores specialister, der dagligt arbejder med videoovervågning, kan hurtigt fortælle dig om alle mulighederne. Det nyeste er optagelser i 4K, hvor billedet er så skarpt, at det er muligt tydeligt at se tal og bogstaver på nummerplader eller særlige kendetegn på ubudne gæster.

På en tur rundt i virksomheden eller dit private hjem, kan vi hurtigt finde ud af, hvad du har brug for af udstyr. Vi gør det naturligvis så let og enkelt for dig at få installeret videoovervågningen, uanset om du skal bruge en mindre løsning til hjemmet eller sommerhuset eller en større montering med flere kameraer og større hukommelse til en virksomhed.

Smart videoovervågning
• Skræddersyede løsninger fra den lille videoovervågningsløsning til den store pakke med alt inklusiv service
• Overvågningskameraer indstilles så de optager ved bevægelse i billedet
• Vi bruger forskellige producenter. Det giver os god mulighed for specifikt at løse opgaven efter dine ønsker
• Du kan kombinere videoovervågning med adgangskontrol og tyverisikring

Weibel Sikring og Adgang ApS Overvågning