Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Weibel Installation A/S Webshop

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Weibel Installation A/S

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Weibel Installation A/S
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Weibel Installation A/S side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Weibel Installation A/S anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker primært med Post Danmark. Leveringstid 1-3 dage.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt på Weibel Installation A/S Webshop overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Weibel Installation A/S, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Weibel Installation A/S via mail.
Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Weibel Installation A/S har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Visakort samt Mastercard eller Bankoverførsel.

Alle priser hos Weibel Installation A/S – på web-adressen https://www.weibel-soa.dk – er inkl. Moms.

Fortrydelsesret
Weibel Installation A/S yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Varereturinering
Varereturneringer skal ske til adressen:

Weibel Installation A/S
Transformervej 29
2860 Søborg

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.
Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende informationer med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura / ordrebekræftelse.
Vi anbefaler at du benytter Post Danmark når varen sendes retur samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Weibel Installation A/S