Tyverialarm

Tyverialarmer med overblik

- Skræddersyede alarmsystemer

Alarmteknologien udvikler sig lynhurtigt, og vi bestræber os på altid at være ajour med de nyeste tiltag på området. For eksempel kan et moderne alarmanlæg i dag mere end blot at advare om indbrud. Det kan også advare om brand, sprængte vandrør og pludselig strømsvigt. Vi benytter forskellige producenter, der reelt gør det muligt at skræddersy din løsning.

De fleste alarmsystemer er trådløse og det gør monteringen let og hurtig - og helt fri for synlige ledninger i boligen. Priserne på de trådløse tyverialarmer er faldet, da der bl.a. er mindre materialeforbrug og teknologien bliver hele tiden både bedre og billigere.

Tænd lyset og tjek vinduer og døre

De nyeste alarmsystemer som f.eks. AJAX kan inkludere overvågning af flere elementer. Det er bl.a. muligt at aktivere og deaktivere lys og andre elektroniske enheder i bygningen eller hjemmet fra din smartphone, uanset hvor du befinder dig. Du kan også tjekke om vinduer og døre er lukkede, selv når alarmen ikke er aktiveret. Og så kan du altid tjekke, om dine børn er kommet hjem fra skole eller sportsklubben.

Lad os se på sagen

For at give dig et hurtigt overblik over alle mulighederne, kommer vi ud og gennemgår din bolig sammen med dig. Her fortæller du, hvilke særlige behov og ønsker I har til jeres alarm. De ønsker er afgørende for vores rådgivning og vejledning, så du ender med at få den bedste løsning, der skaber tryghed hele vejen rundt med eller uden vagtordning, kontrolcentral og serviceaftale.